Últimes notícies

• 03 mai 10 - L'Hostoles acaba amb la ratxa de 10 partits invicte del St.Jaume.
  • 24 abr 10 - El St.Jaume manté la bona ratxa amb una victòria a casa contra el Porqueres (3-0).
  • 17 abr 10 - El St.Jaume empata a Bonmatí amb un equip en quadre (1-1).
  • 10 abr 10 - L'àrbitre suspèn el St.Jaume-Tortellà al minut 60 després d'una tangana (1-0)
  • 04 abr 10 - Excel·lent partit i victòria moral contra un dels rivals més complicats de la categoria (0-1).
  • 21 mar 10 - 3 punts d'or amb una victòria merescuda i treballada pels locals (2-1).

04 d’abril 2010

Anglès 0 St.Jaume 1

Crònica: Victòria de prestigi del Sant Jaume al camp d'un dels equips capdavanters de la categoria. Sense cap mena de dubte, ha estat el millor partit del Sant Jaume a domicili, i possiblement també de la temporada. El bon joc va tenir premi amb un gol de cap de Sisu a uns 10 minuts del final després d'una bona centrada de Martí.