Últimes notícies

• 03 mai 10 - L'Hostoles acaba amb la ratxa de 10 partits invicte del St.Jaume.
  • 24 abr 10 - El St.Jaume manté la bona ratxa amb una victòria a casa contra el Porqueres (3-0).
  • 17 abr 10 - El St.Jaume empata a Bonmatí amb un equip en quadre (1-1).
  • 10 abr 10 - L'àrbitre suspèn el St.Jaume-Tortellà al minut 60 després d'una tangana (1-0)
  • 04 abr 10 - Excel·lent partit i victòria moral contra un dels rivals més complicats de la categoria (0-1).
  • 21 mar 10 - 3 punts d'or amb una victòria merescuda i treballada pels locals (2-1).

12 d’abril 2010

St.Jaume 1 Tortellà 0 (S.A)

Alineacions:
St.Jaume: Òscar, Uri, Jordi, Nari, Roca, Ati, Fouad, Sama, Yusu, Pol, Sisu (Piti)
Tortellà: Costa, Reig I, Miqui, Cito, Lolo, Cànoves, Viñals ,Reig II, Palliser, Suca, Joan Ramió.
Gols:
1-0, m.20, Pol.
Àrbitre: Pajares Quiñones.
Crònica: Durant la primera part, el partit va ser molt igualat encara que hi va haver un lleuger domini del Sant Jaume de Llierca. A la represa, al minut 60 hi va haver un enfrontament entre els jugadors de cada equip. L'àrbitre en veure aquesta situació va decidir suspendre el partit. Encara no se sap el dia en què es continuarà l'enfrontament.

Foto : 25A, l'ascens a 2ª Regional