Últimes notícies

• 03 mai 10 - L'Hostoles acaba amb la ratxa de 10 partits invicte del St.Jaume.
  • 24 abr 10 - El St.Jaume manté la bona ratxa amb una victòria a casa contra el Porqueres (3-0).
  • 17 abr 10 - El St.Jaume empata a Bonmatí amb un equip en quadre (1-1).
  • 10 abr 10 - L'àrbitre suspèn el St.Jaume-Tortellà al minut 60 després d'una tangana (1-0)
  • 04 abr 10 - Excel·lent partit i victòria moral contra un dels rivals més complicats de la categoria (0-1).
  • 21 mar 10 - 3 punts d'or amb una victòria merescuda i treballada pels locals (2-1).

03 de maig 2010

Hostoles 1 St.Jaume 0

Alineacions:
Hostoles: Reig, Alarcón (Donat), Sanglas, Vidal, Darné (Serrano), Muner, Capdevila, Cudina (Castanyer), Busquets, Vilanova (Danès), Beni.
St.Jaume: Òscar, Roca, Uri, Ati (Moli, 75'), Jordi, Badosa, Yusu, Piti (Legaz, 45'), Nari (Martí, 65'), Sisu i Pol
Gols:
1-0, m.2, Badosa (p.p)
Àrbitre: Baghan
Crònica: Partit marcat per la pluja en algunes fases de partit i on la igualtat i el migcampisme ha sigut la nota predominant. Les coses han començat molt malament pel Sant Jaume ja que el minut 2 un autogol de Badosa ha fet pujar l'1-0 el marcador, els primers quinze minuts han sigut un monòleg de l'Hostoles, però sense arribar amb claredat a la porteria de l'Oscar, a partir d'aquí fins el descans molt de migcampisme, només a destacar una rematada de Sisu. A la segona part el Sant Jaume ha sortit decidit a empatar el partit hi ha posat setge sobre la porteria de l'Hostoles però sense encert en la rematada final, l'Hostoles no ha inquietat la porteria del Sant Jaume fins a deu minuts del final quan el Sant Jaume ja buscava l'empat a la desesperada. La nota negativa del partit ha sigut la lesió el genoll d'Ati quan el Sant Jaume ja havia realitzat tots els canvis que tenia disponibles hi hagut de sortir en Moli a fer de davanter.

Foto : 25A, l'ascens a 2ª Regional