Últimes notícies

• 03 mai 10 - L'Hostoles acaba amb la ratxa de 10 partits invicte del St.Jaume.
  • 24 abr 10 - El St.Jaume manté la bona ratxa amb una victòria a casa contra el Porqueres (3-0).
  • 17 abr 10 - El St.Jaume empata a Bonmatí amb un equip en quadre (1-1).
  • 10 abr 10 - L'àrbitre suspèn el St.Jaume-Tortellà al minut 60 després d'una tangana (1-0)
  • 04 abr 10 - Excel·lent partit i victòria moral contra un dels rivals més complicats de la categoria (0-1).
  • 21 mar 10 - 3 punts d'or amb una victòria merescuda i treballada pels locals (2-1).

24 d’abril 2010

St.Jaume 3 Porqueres 0

Alineacions:
St.Jaume de Llierca: Òscar, Roca, Uri, Ati, Jordi, Marc, Martí (Sala), Pol (Nari), Sisu, Yusu, Piti.
Porqueres. Planes, Palmada (Colomer), Franc, Roca, Tarifa, Pagès, Almart (Patxeco), Carles, Sierra (Ramió), Galí, Martínez.
Gols:
1-0, m.39, Pol
2-0, m.46. Pol
3-0, m.88, Sisu
Àrbitre. Faig Pijuan.
Crònica: Resutat enganyós ja que el Porqueres va dominar el joc, la possessió i va disposar d'ocasions clares al primer temps per estrenar el marcador. Però un St.Jaume efectiu va avançar-se al marcador gràcies a un gol de l'enratxat Pol abans del descans (1-0). A la represa, i només començar, Pol va tornar a marcar en un contracop letal en el que la defensa visitanta va badar (2-0). A partir d'aquí, la tònica va ser la mateixa, sobretot arran de l'immerescuda expulsió d'Uri, amb domini del Porqueres tot i que en aquest segon temps amb poques ocasions de gol . A un quart del final el Porqueres també es va quedar amb 10 homes, es va desinflar i va renunciar al partit. Sisu va arrodonir el marcador amb un excel·lent gol des de fora l'àrea a 2 minuts de la conclusió (3-0). Al temps de descompte, alguns jugadors del Porqueres van perdre els papers i els visitants van acabar amb 8 homes sobre el terreny de joc.

Foto : 25A, l'ascens a 2ª Regional