Últimes notícies

• 03 mai 10 - L'Hostoles acaba amb la ratxa de 10 partits invicte del St.Jaume.
  • 24 abr 10 - El St.Jaume manté la bona ratxa amb una victòria a casa contra el Porqueres (3-0).
  • 17 abr 10 - El St.Jaume empata a Bonmatí amb un equip en quadre (1-1).
  • 10 abr 10 - L'àrbitre suspèn el St.Jaume-Tortellà al minut 60 després d'una tangana (1-0)
  • 04 abr 10 - Excel·lent partit i victòria moral contra un dels rivals més complicats de la categoria (0-1).
  • 21 mar 10 - 3 punts d'or amb una victòria merescuda i treballada pels locals (2-1).

19 d’abril 2010

Bonmatí 1 St.Jaume 1

Alineacions:
Bonmatí: Fucho, Joan Bosch (Albó), Pont, Costal, Xevi Bosch, Pedro (Domènech), Danès, Alonso (Canals), Parramon (Esteve), Crous, Fàbregues (Borrell).
St.Jaume de Llierca: Òscar, Roca, Oriol, Atienza, Jordi, Marc, Albert, Vila, Carrera (Sala), Pou (Josupha), Reixach.

Gols:
0-1, m-19, Pol
1-1, m-67, Adrià

Àrbitre: Valle Ponce.

Crónica: El Bonmatí va ser qui va dominar la possessió de la pilota, mentre que un St.Jaume molt ben arreplegat al darrera és qui va tenir les millors ocasions sortint al contraccop. Al primer temps el Bonmatí pràcticament no va tenir cap ocasió clara de gol, mentre que el St.Jaume va marcar al minut 19 gràcies a una rematada de bolea de Pol al segon pal a la sortida d'un córner. Al segon temps, el Bonmatí va apretar i va aconseguir l'empat al minut 67 gràcies a Adrià, després que Piti perdonés el 0-2 en un 1 contra 1 davant del porter. A partir d'aquest moment el partit se l'hagués pogut endur qualsevol equip, tot i que va ser el St.Jaume qui va disposar de les millors ocasions al contracop, i Yusu, que va sorir de refresc al segon temps, va perdonar fins a 3 cops davant el porter.